Voor het SAAS platform www.onlineincasso.nl is het team van Conversie.nl aan de slag gegaan met het verhogen van de conversie. 

Dit valt uiteen in twee onderdelen:

1. Zorgen voor meer traffic naar de website.

Met werkzaamheden op het gebied van SEO, SEA en social media zorgen we voor meer bezoekers op de website van Online Incasso. De doelgroep bestaat uit ondernemingen en organisaties die regelmatig facturen versturen en daarbij te maken hebben met afnemers die de afgesproken betalingstermijn overschrijden. Op het platform van Online Incasso kunnen ondernemers zelf aanmaningen versturen en daaropvolgend ook een officiële incassobrief. Ook kan men op het platform een kredietrapport aanvragen om informatie te verkrijgen over de kredietwaardigheid van een prospect of klant.

We maken ook gebruik van affiliate marketing, waarbij andere websites verkeer doorsturen naar het platform. Een voorbeeld is de website www.betaaltermijn.nl. Hier staat veel informatie over het hanteren van een betaaltermijn en wat te doen bij afnemers die te laat betalen. 

2. Verhogen van de on-site conversie.

De bezoekers die op de website komen, willen we verleiden om over te gaan tot een actie. Zoals het versturen van een aanmaning of het aanvragen van een kredietrapport. Dit doen we onder meer door de uitleg in de video op de homepage. En het duidelijk aangeven van een stappenplan. Daarnaast zetten we instrumenten in als A/B testen en gebruikersonderzoek. 

Remco van Nieuwenhoven

Conversie specialist

Tivolilaan 205, Arnhem

+31 (0)26 327 40 45

ORANGE-JUICE.NL