Email marketing

Om de traffic en het conversiepercentage te verbeteren kun je aan de slag met email marketing. Hoe je het beste te werk kunt gaan? Je leest het hier!

Email marketing software

Om meer traffic te genereren en het conversiepercentage te verbeteren kunnen we aan de slag met email marketing. Het is hierbij belangrijk om volgens een doordachte strategie te werk te gaan, alleen dan behalen we het beste resultaat. Wanneer we een duidelijke visie en plan hebben kunnen we kijken welke email marketing software hier het beste bij aansluit. Willen we alleen een online nieuwsbrief versturen, gaan we aan de slag met gepersonaliseerde campagnes of willen we klanten zelfs specifieke aanbiedingen sturen? Afhankelijk van de strategie, wensen en ambities kunnen we de meest geschikte email marketing software kiezen. Dit varieert van een simpele tool tot geavanceerde programma’s. We werken met tools als MailChimp en Copernica.

Marketing automation

Maak jij al gebruik van marketing automation? Wanneer we dit op de juiste manier inregelen kan het van grote waarde zijn. Met behulp van marketing automation software kunnen we ervoor zorgen dat er automatisch een mail naar een klant of prospect wordt verstuurd wanneer deze een bepaalde actie uitvoert, dit is de trigger voor het versturen van de mail. Hierbij is het van groot belang om goed na te denken welk soort mail verstuurd dient te worden bij een bepaalde trigger. Ook is het belangrijk om na te gaan of er niet te veel triggers zijn, dit kan namelijk zorgen voor een te hoge contactdruk. Wanneer we een klant of prospect te vaak benaderen kan de irritatiegrens bereikt worden. Om dit te voorkomen werken we volgens een duidelijke strategie en zorgen we dat de uitingen via verschillende kanalen op elkaar afgestemd zijn.

Email marketing en marketing automation kunnen goede middelen zijn om de online traffic te verbeteren. Maar, er zijn meer dingen die je kunt doen.

Informatie over traffic verbeteren

Email marketing door experts

Een standaard online nieuwsbrief maken en versturen kun je, indien gewenst, prima zelf doen. Maar wil je meer resultaat halen uit je email marketing inspanningen dan wordt het al snel een stuk ingewikkelder. Welke email marketing software kun je het beste gebruiken en zijn er marketing automation tools die je kunt inzetten? Wanneer je niet precies weet hoe je te werk moet gaan helpen onze experts je graag met het opstellen van een doeltreffende email marketing strategie. Vervolgens kun je er zelf mee aan de slag of je kunt het aan ons overlaten, afhankelijk van je eigen kennis en voorkeur. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren je graag over de mogelijkheden!

Vrijblijvend contact met één van onze adviseurs, of direct een expert review aanvragen?

Remco van Nieuwenhoven

Conversie specialist

Tivolilaan 205, Arnhem

+31 (0)26 327 40 45

ORANGE-JUICE.NL