Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we voor meer organisch verkeer. Een uitgebreid proces met veel aspecten. Meer weten? Onze experts delen hun kennis.

Zoekmachine optimalisatie voor meer organisch verkeer

Om de traffic te verbeteren gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie. We zorgen voor meer organisch verkeer door de hoogst mogelijke positie in de zoekresultaten te behalen voor relevante zoekwoorden. Dit lukt echter niet zomaar, om dit te bereiken moeten we verschillende stappen doorlopen. Tijdens het zoekmachine optimalisatie proces gaan we onder andere aan de slag met content creatie en linkbuilding. Ook nemen we de verschillende on-page SEO aspecten onder de loep. Verder beoordelen we de techniek van de website om te kijken of hier nog ruimte voor verbetering is en gaan we de CTR en het bouncepercentage optimaliseren.

SEO content

Het creëren van SEO content gaat verder dan simpelweg een tekst schrijven waarin je om de haverklap je zoekwoord(en) noemt. Als we het goed willen aanpakken starten we met een zoekwoordonderzoek en aan de hand daarvan bepalen we de websitestructuur en bijbehorende pagina’s. Bij het schrijven van de SEO teksten zorgen we voor een goede balans van zoekwoorden in de HTML headings, bodytekst en title tag. Een belangrijke factor voor Google is het linkprofiel van je website. Dit bestaat uit het aantal verwijzende domeinen, het aantal backlinks en de ankerteksten. Het creëren van waardevolle content draagt bij aan linkbuilding, waardevolle content wordt immers vaker gedeeld. Om ervoor te zorgen dat alle pagina’s door Google geïndexeerd worden is het belangrijk dat we bij het creëren van content ook voldoende aandacht besteden aan interne linkbuilding.

Wil je graag weten in hoeverre jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en met welke verbeterpunten je aan de slag kunt? Onze experts kijken graag met je mee.

Expert review aanvragen

SEO check webscan

Zoekmachine optimalisatie is een uitgebreid proces waar veel bij komt kijken, Google houdt namelijk rekening met verschillende factoren om je positie in de zoekresultaten te bepalen. Om de huidige stand van zaken op het gebied van SEO in kaart te brengen kunnen we een webscan uitvoeren. Tijdens de SEO check beoordelen we onder andere de content en het gebruik van zoekwoorden, de linkbuilding, de technische SEO aspecten en de on-page SEO. Onze SEO specialist brengt verbeteringen in kaart zodat je weet waar de kansen voor zoekmachine optimalisatie liggen. Is er veel werk te verrichten of ga je liever niet zelf met zoekmachine optimalisatie aan de slag? De marketeers van Conversie.nl zijn dagelijks bezig met SEO en kunnen snel en effectief verbeteringen doorvoeren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact met één van onze adviseurs, of direct een expert review aanvragen?

Remco van Nieuwenhoven

Conversie specialist

Tivolilaan 205, Arnhem

+31 (0)26 327 40 45

ORANGE-JUICE.NL