Zoekmachine adverteren

Meer waardevolle traffic en conversies? Ga aan de slag met Search Engine Advertising (SEA). Onze experts leggen uit hoe je het beste te werk kunt gaan.

SEA marketing

Search engine advertising (SEA), oftewel zoekmachine adverteren kan een zeer effectief middel zijn om meer waardevolle traffic te generen. Wanneer we de campagnes en bijbehorende advertenties strategisch opzetten kunnen we niet alleen de bezoekersaantallen, maar ook het conversiepercentage flink laten stijgen. Voordat we een start kunnen maken met zoekmachine adverteren moeten we een aantal belangrijke vraagstukken beantwoorden. Wat is het doel van de SEA marketing campagne, welke biedstrategie kunnen we het beste inzetten en op welke relevante zoekwoorden gaan we ons richten? Maken we gebruik van reguliere tekstadvertenties of kiezen we voor meer geavanceerde advertentiemogelijkheden zoals Google Shopping en remarketing campagnes?

Google Ads

Wanneer we aan de slag willen met SEA marketing gaan we gebruikmaken van Google Ads (voorheen AdWords), een programma van Google dat speciaal bedoeld is voor het adverteren in de zoekmachine. Een zeer handig maar ook behoorlijk uitgebreid programma wat de nodige training en uitleg vergt. In Google Ads kunnen we niet alleen campagnes opzetten en advertenties maken, we kunnen hier ook de voortgang en resultaten van onze Google advertising inspanningen bekijken. Door continu te monitoren en evalueren kunnen we de campagnes gaandeweg steeds verder optimaliseren. We kunnen meerdere campagnes, advertentiegroepen en advertenties creƫren, elk gericht op een specifieke doelgroep of doelstelling. Ook kunnen we testen welke strategische keuzes de beste resultaten opleveren.

Adverteren via Google Ads kan een flinke boost geven aan het verkeer naar je website of webshop, maar er zijn ook nog andere dingen die je kunt doen om de online traffic te verbeteren.

Informatie over traffic verbeteren

Zoekmachine adverteren door SEA specialist

Search engine advertising is niet eenvoudig. Althans, niet als je het doeltreffend wilt doen en het best mogelijke resultaat wilt behalen. Een simpele campagne kun je met een beetje voorkennis best zelf opzetten, maar met een doordachte strategie aan de slag met zoekmachine adverteren is iets wat je wellicht beter aan experts kunt overlaten. SEA marketing is niet alleen een complex vakgebied, het is ook een vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. De SEA specialisten van Conversie.nl zijn dagelijks bezig met zoekmachine adverteren en weten dankzij hun jarenlange ervaring als geen ander welke mogelijkheden Google Ads biedt en hoe we dit slim in kunnen zetten. Hulp nodig met SEA? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Vrijblijvend contact met één van onze adviseurs, of direct een expert review aanvragen?

Remco van Nieuwenhoven

Conversie specialist

Tivolilaan 205, Arnhem

+31 (0)26 327 40 45

ORANGE-JUICE.NL