Over ons

Conversie.nl is onderdeel van internetbureau Orange Juice. We gebruiken het platform om aan de buitenwereld te laten zien waar wij goed in zijn: conversie optimalisatie. Ook gebruiken we Conversie.nl om onze kennis te delen en in contact te komen met ambitieuze online ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap. We vertellen je graag wat meer over onszelf, zodat je een idee krijgt van wie wij zijn en wat we zoal voor je kunnen betekenen. We kunnen namelijk nog veel meer dan conversie optimaliseren.

Een dag bij Orange Juice

Custom e-commerce

Als internetbureau hebben we ons gespecialiseerd in online projecten op maat: custom e-commerce. Soms zijn we in het gehele proces betrokken, van concept tot conversie, en soms haken we onderweg aan bij een bestaand project. In alle gevallen is er sprake van een samenwerking van de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de realisatie van een online project. Ons team bestaat uit marketing strategen, design en UX experts, web developers, content marketeers, online marketeers en conversie specialisten.

De unieke samenwerking van verschillende disciplines biedt voordelen voor ieder online project. Er kan efficiƫnt gewerkt worden en elke verbetering of aanpassing wordt beoordeeld vanuit verschillende invalshoeken. Benieuwd hoe dit in de praktijk gaat? We hebben een paar voorbeelden voor je.

Samenwerking van verschillende disciplines

Landingspagina Google Ads campagne

Als een online marketeer een nieuwe Google Ads campagne opzet en hier een landingspagina voor gemaakt moet worden, dan kunnen we snel schakelen. Samen worden de doelstellingen doorgenomen, de designer denkt mee over de user experience en werkt vervolgens het ontwerp uit. Onze web developers zorgen voor de realisatie en voor je het weet staat de landingspagina live. Daarna gaan we aan de slag met A/B testen om de pagina volledig te optimaliseren en de best mogelijke resultaten te halen.

Optimaliseren laadsnelheid

Regelmatig checken we de laadsnelheid van een website. Vaak is het een online marketeer die ontdekt dat er ruimte voor verbetering is, maar voor de optimalisatie werken verschillende disciplines samen. Denk hierbij aan een designer die de afbeeldingen comprimeert of een front-end developer die ervoor zorgt dat een pagina op een andere, snellere, manier wordt ingeladen.

Realisatie van een website of webshop

Bij de realisatie van een website of webshop is er een actieve samenwerking tussen de verschillende disciplines. De designers werken tijdens het ontwerpen samen met de web developers om de technische haalbaarheid en mogelijkheden af te stemmen. Ook online marketing haakt al vroeg aan, onder andere om ervoor te zorgen dat de website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. Door vanaf het eerste moment alle disciplines bij een project te betrekken worden obstakels later in het proces voorkomen.

Meet the team

Ons team bestaat uit een gevarieerd gezelschap. Interesse om een keer vrijblijvend kennis te maken? Leuk! We zijn benieuwd naar je online ambities. Orange Juice is gevestigd in Arnhem naast knooppunt Velperbroek, lekker centraal. Liever bij jou op kantoor afspreken? Vinden we ook leuk! We komen graag naar je toe, waar je ook zit in Nederland. Hoe en waar onze kennismaking plaatsvindt laten we aan jou over. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, dan plannen we samen een afspraak in.

Remco van Nieuwenhoven
Yannick Leenders
Jordi Veenvliet
Dion van Nieuwenhoven
Bob Lucassen
Daan Gerrits
Lars Heesakkers
Marius Linders
Michel de Beijer
Martin Tiemens

Vrijblijvend contact met één van onze adviseurs, of direct een expert review aanvragen?

Remco van Nieuwenhoven

Conversie specialist

Tivolilaan 205, Arnhem

+31 (0)26 327 40 45

ORANGE-JUICE.NL