Expert review

Onze expert review is meer dan een data-analyse. We kijken niet alleen hoe het is gesteld met je website en de online customer journey, maar geven ook aanbevelingen om deze te verbeteren. Hiermee kun je in korte tijd grote stappen maken: een indrukwekkende stijging van het conversiepercentage die je verwachtingen overtreft.

Een team van experts

Het zal je verbazen welke aspecten van een online project allemaal invloed hebben op de conversie. Daarom wordt je website of webshop bij ons niet door één expert, maar door een heel team beoordeeld. Een team van 5 experts die verschillende disciplines vertegenwoordigen en samen tot een volledige analyse komen. Onze experts zijn gespecialiseerd in:

- Marketingstrategie
- Design en UX
- Webtechnologie
- Content marketing
- Online marketing

Wij hebben, in tegenstelling tot veel andere bureaus, alle disciplines die iets te doen hebben met een online project onder één dak. Deze unieke samenwerking tussen verschillende vakgebieden biedt veel voordelen en zorgt er onder andere voor dat we zeer efficiënt te werk kunnen gaan. De verschillende teams zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies hoe ze elkaar kunnen versterken.

De onderdelen van een expert review

De onderwerpen die onze experts doornemen zijn heel divers en beslaan de gehele customer journey. We testen alle pagina’s en onderdelen, waaronder de formulieren, de laadsnelheid en de navigatiestructuur. We beoordelen technische aspecten én bekijken de website door de ogen van de gebruiker. Welke obstakels kan een websitebezoeker ervaren en zijn er voldoende mogelijkheden voor interactie en ondersteuning? Welke pagina’s leiden tot afhaakmomenten? Is de content consistent, voldoende duidelijk en voldoet deze aan de criteria voor zoekmachine optimalisatie?

Dit is slechts een greep uit de punten waarop wij jouw online project beoordelen. Het resultaat van de expert review is een uitgebreid rapport met bevindingen en concrete aanbevelingen. In vrijwel alle gevallen zijn er voldoende aanbevelingen om een aanzienlijke roadmap te vullen.

Next step: conversie optimalisatie

Vanuit de expert review kunnen we, indien gewenst, meteen door naar het conversie optimalisatie proces. We leggen de huidige stand van zaken vast in een nulmeting en zetten de aanbevelingen om in concrete verbeterpunten. We kunnen doeltreffend te werk gaan zonder tijd te verliezen. De kennismaking en belangrijkste analyses zijn al aan bod gekomen bij de expert review, dus we kunnen direct aan de slag.

Bij ons heb je een vast aanspreekpunt waardoor de communicatielijnen kort blijven. Dankzij de samenwerking van verschillende disciplines kunnen alle verbeteringen direct gerealiseerd en getest worden. Content aanpassingen, simpele of geavanceerde technische verbeteringen, een compleet nieuwe website of webshop, A/B testen, online campagnes… Na de expert review weten we precies wat er nodig is en hoe we het beste te werk kunnen gaan.

Ben jij klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking, we zijn benieuwd naar je online ambities en denken graag met je mee.

Vraag een expert review aan

Wil je jouw website laten beoordelen door een team van experts? Laat je gegevens achter, dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan je website bekijken en zullen daarna telefonisch contact opnemen om de details van de expert review door te nemen en een kennismaking in te plannen.

Vrijblijvend contact met één van onze adviseurs, of direct een expert review aanvragen?

Remco van Nieuwenhoven

Conversie specialist

Tivolilaan 205, Arnhem

+31 (0)26 327 40 45

ORANGE-JUICE.NL